Հացաբուլկեղենի և խմորային հրուշակեղենի արտադրության տեխնոլոգ

Վերջնաժամկետ՝ 06 Օգոստոս 2020

Աշխատանքի պայմաններ՝ Մշտական

Կատեգորիա՝ Արտադրություն

Աշխատանքի տեսակը՝ Ամբողջ դրույք

Գտնվելու վայրը՝ Երևան

Աշխատանքի նկարագրություն՝

Երևանի Շոկոլադի Գործարանը աշխատանքի է հրավիրում հացաբուլկեղենի և խմորային հրուշակեղենի արտադրության կազմակերպման փորձառու մասնագետի։

Աշխատանքային պարտականություններ

  • Հացաբուլկեղենի և խմորային հրուշակեղենի նոր ապրանքատեսակների մշակում և զարգացում
  • Բաղադրատոմսերի և տեխնոլոգիայի կատարելագործում

Անհրաժեշտ հմտություններ

  • Տեխնոլոգի մասնագիտական կրթություն
  • Առնվազն 2 տարվա աշխատանքային փորձ՝ արտադրության ոլորտում

Պահանջվող թեկնածուի մակարդակը: Չսահմանված

Լրացուցիչ տեղեկություն

Համապատասխան որակավորում ունեցող թեկնածուները կարող են ուղարկել իրենց  ինքնակենսագրությունները  [email protected] էլ.հասցեին՝ նամակի վերնագրում նշելով պաշտոնը, որի համար դիմում են։

Ընկերությունը նախապես շնորհակալություն է հայտնում բոլոր դիմողներին և տեղեկացնում, որ միայն նախնական ընտրությունն անցած թեկնածուները կհրավիրվեն հարցազրույցի։

Թափուր աշխատատեղին կարող եք դիմել օնլայն staff.am-ի միջոցով, կամ հետևել ստորև նշված դիմումի ընթացակարգին։

Խնդրում ենք հստակորեն նշել, որ աշխատանքի մասին տեղեկացել եք staff.am-ի միջոցով:

Անձնական հմտություններ

Աշխատասիրություն

Տարածեք այս հայտարարությունը սոց․ մեդիայի միջոցով։

Կոնտակտներ

Վեբ կայք http://www.ycc.am/

Հեռախոսահամար` +37410660043

Հասցե՝ Ա․ Միկոյան 17/2, Երևան, Հայաստանի Հանրապետություն

Գտնել Երևանի Շոկոլադի Գործարան ՓԲԸ սոց․ կայքերում